Vacatures

STAGIAIR(E) PRODUCTIE EVENT MARKETING EN ENTERTAINMENT

Studio Surprise is opzoek naar een stagiair(e) productie event marketing en entertainment. Een avontuurlijke MBO/HBO stage met verrassende activiteiten door Nederland en België. Als (aankomend) professioneel entertainer plan je vanuit de studio in Den Bosch de producties en zorg je tevens voor de begeleiding van onze unieke film- en fotobooths op locatie.

In het kort: Jij bent en voelt je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de opdrachten en het begeleiden en op-afbouwen van de film- en fotobooths op locatie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt enig (creatief) inzicht en ziet kansen. Schrik niet, wij werken niet met moeilijke technische aansluitingen. Daar snappen wij zelf ook weinig van. Je bent bereid om af en toe onze website en andere social media kanalen bij te houden met frisse updates en mee te denken aan het ontwerpen/uitrollen van nieuwe verrassende concepten.

Wij zijn flexibel en verwachten dat ook van jou zowel doordeweeks als in het weekend. Jij krijgt voldoende tijd om aan jouw stageverslag/opdracht te werken op een toplocatie in Den Bosch en je krijgt twee aaneengesloten vrije dagen per week. Wij beloven jou dat geen enkele dag hetzelfde zal zijn.

Om op de meest gave plekken zoals festivals, bedrijfsfeesten en bruiloften te komen is wel een rijbewijs nodig. Woonachtig in de regio Den Bosch heeft de voorkeur.

Kom jij ons enthousiaste team versterken in de Gruyterfabriek? Yes!

Stuur je CV en motivatie naar rob@studiosurprise.nl Contact | Rob Janssen | 06 41209601 | rob@studiosurprise.nl l | www.studiosurprise.nl

(OPROEP) MEDEWERK(ST)ER PRODUCTIE EVENT EN ENTERTAINMENT (BIJBAAN-FLEXIBEL)

Studio Surprise is opzoek naar een oproepmedewerk(st)er productie event en entertainment. Een avontuurlijke bijbaan met verrassende activiteiten door Nederland en België. Als een enthousiaste entertainer begeleid je de producties van onze unieke film- en fotobooths op locatie.

In het kort: Jij bent voor het begeleiden en op-afbouwen van de film- en fotobooths op locatie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt enig (creatief) inzicht, ziet kansen en bent niet bang om af te stappen op onbekenden.

Wij zijn flexibel en verwachten dat ook van jou zowel doordeweeks als in het weekend. Bijverdienen naast je studie of parttime job en toe aan een exclusieve uitdaging op de meest gave plekken van Nederland en België? Wij beloven jou dat geen enkele dag hetzelfde zal zijn.

Om op de meest bijzondere plekken zoals festivals, bedrijfsfeesten en bruiloften te komen is wel een rijbewijs nodig.

Woonachtig in de regio Den Bosch heeft de voorkeur.

Kom jij ons enthousiaste team versterken in de Gruyterfabriek? Yes!

Stuur je CV en motivatie naar rob@studiosurprise.nl Contact | Rob Janssen | 06 41209601 | rob@studiosurprise.nl l | www.studiosurprise.nl